Політика конфіденційності
067 863 2121
063 458 38 98

Політика конфіденційності

Згода на обробку персональних даних.

Відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Користувач, оформлюючи заявку чи реєструючись шляхом заповнення веб-форм на сайті  https://online.symvol.in.ua   (далі -сайт) погоджується з умовами цієї згоди на обробку персональних даних (далі - згода).

Прийняттям (акцептом) оферти згоди є відправка заявки з сайту,  замовлення у менеджера за телефонами сайту,  оформлення заявки у офісі через менеджера.

Користувач дає згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Ця Згода дійсна на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: прізвище, ім'я, по батькові, телефон, електронна пошта.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання користувачу відповіді на заявку, подальшого укладання та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку адміністрації, можуть бути цікавими для користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

7. Користувач підтверджує, що, даючи згоду, він виконує це за своєю волею і в своєму інтересі.

8. Ця згода діє безстроково вступає в силу з дня її підписання, в термін до ліквідації загальнодоступного джерела персональних даних. Згоду може бути відкликано мною в будь-який час на підставі письмової заяви.

 

Як і де ми зберігаємо ваші персональні дані

Вся інформація, яку ви нам надаєте, і яку ми про вас збираємо, зберігається на захищених серверах.

Всі платежі, які здійснюються в режимі "онлайн", зашифровані з застосуванням технології SSL і  обробляються незалежними провайдерами.

Ми не зберігаємо і не збираємо інформацію про дебетових і кредитних картах, які використовуються для онлайн-транзакцій.

Дані, які ми збираємо про вас, можуть передаватися і зберігатися в межах і за межами Європейської економічної зони. Вони також можуть оброблятися співробітниками, які знаходяться за межами Європейської економічної зони і працюють на нас, або на будь-якого з наших постачальників.

Надаючи свої персональні дані, ви погоджуєтеся з їх передачею, зберіганням і обробкою. Ми зробимо всі розумні дії, необхідні для забезпечення безпеки ваших даних і дотримання політики захисту персональних даних.

 

Обов'язково  дотримуватися необхідної обережності.

Якщо ми надали вам (або ви самостійно вибрали) пароль, який відкриває для вас доступ до певних розділів нашого сайту, ви несете відповідальність за забезпечення конфіденційності даного пароля.

Просимо вас нікому не повідомляти вказаний пароль. Якщо ви повідомляєте пароль будь-яким третім особам, ви несете відповідальність за всі дії, зроблені з використанням вашого профілю.

Якщо ви втрачаєте можливість контролювати свій пароль, ви можете також втратити контроль над своїми персональними даними, і від вашого імені можуть бути здійснені юридично зобов'язуючі дії. Тому, якщо ваш пароль з яких-небудь причин був скомпрометований, необхідно негайно сповістити нас і змінити пароль. Ми ніколи не попросимо ваш пароль, крім процедури проходження ідентифікації  користувача для входу на сайт. Наші співробітники дотримуються  вимог в галузі забезпечення захисту інформації.

На жаль, передача інформації через Інтернет не є цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми зробимо все, що від нас залежить, щоб захистити ваші персональні дані, ми не можемо гарантувати безпеку ваших даних, які передаються на наш сайт. Будь-яка передача даних відбувається на ваш ризик. Після отримання вашої інформації ми будемо використовувати чіткі процедури і заходи безпеки, щоб запобігти несанкціонованому доступу до ваших персональних даних.